Database detailhandel in Europa (Nederlands)

Database van de detailhandel in Europa

Rankings en profielen van retailers in Europa

Retail-Index bevat alle grotere datailhandelsondernemingen van Europa in de sectoren:

Food

DIY & Gardening

Consumer Electronics

Fashion & Clothing

Sport & Leisure

Books & Magazines

Footwear & Leather

Toys & Games

Telecom

Personal Care

Furniture & decoration

Homeware

Jewellery & watches

Petrol

Optical

Baby Ware

Petcare

Automotive

 

 

 

 

 

 

 

Onze retail database bevat alle sleutelinformatie over internationale en nationale retailers, inclusief data als omzet, aantallen winkels, winkeltypen zoals hypermarketen, supermarkten, discounters of gespecialiseerde retailers. Niet alleen Europese landen zoals Duitsland, Frankrijk, Italie etc. maar voor diverse sektoren zijn ook USA, China, Japan etc. opgenomen. Voor elk land en sector is een ranking opgesteld naar omzet en voor elke retailer is een volledig profiel beschikbaar. In alle Europese landen gebruiken we voor omzetten de euro en voor landen buiten Europa de US $.

In de kolom links ziet u de grootste retailers in Europa en hun omzet (alleen Europese omzet). De voedingsmiddelenretailers spelen een dominante rol vanwege hun groote maar ook omdat de meesten zich niet beperken tot food alleen. Zij nemen een fors aandeel in vrijwel alle sectoren. 

Rankings en profielen worden voor elk land en elke sektor identiek gepresenteerd. Van de meeste retailers is de volledige adres etc. aanwezig alsmede omzetten, aantallen winkels, banners, oprichtingsjaar, internet site, algemeen management en vele andere gegevens. Wij werken continu aan 3 zaken: updates maken en verder completeren van informatie, retailers in andere landen toevoegen en uitbreiding van de sektoren. Onze prioriteit is altijd Europa maar inmiddels zijn ook veel gegevens van retailers buiten Europa toegevoegd.

Toegang tot de database is op basis van een betaald abonnement maar sommige data zijn gratis. Gratis voorbeelden van rankings en profielen zijn onder Examples of door selecteren van Portugal bij Home & Search te zien. 

Ga naar Price & Order Information voor een overzicht van alle sectoren en prijzen.